Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Droga Do Challengera :D

Penetrujacy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś 17.11.2013 kupiłem konto 30lvl Bronze V 0pkt.

Będę tu zamieszczał SS'y, z moich gier.

Narazie udało mi się rozegrać 3 gry.

NnDMitL.png

SS'y będą zamieszczane w tym temacie w moich kolejnych postach.

Postaram się zamieszczać SS'y regularnie.

BRAK

Opublikowano

Gold 3 to wątpię że dojdziesz do platyny :3 Ale powodzenia życzę ;)

Opublikowano

W Bronzie 5 jest tak łatwo że ludzie to flashuja przed ultem karthusa.. Tam jest poziom równy 0 normalnie gra jak na botach. Bierzesz dobrego picka z aoe i careujesz gre samemu.. Nic trudnego

Opublikowano

Życzę powodzenia! Kiedyś wpadne zobacze co dalej wbiłeś. Ja już 2 razy wyszedłem z tego ''elo hell'' i wcale nie było to ciężkie.

Opublikowano

Silver IV i smurfuje xD

Zaniedługo brąz IV będzie grać na V i będzie mówił jak to tam łatwo jest :D

Powodzenia ale lepiej wez się za swoje główne konto.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Silver IV i smurfuje xD

Zaniedługo brąz IV będzie grać na V i będzie mówił jak to tam łatwo jest :D

Powodzenia ale lepiej wez się za swoje główne konto.

Nie wiem czy to ja coś źle napisałem, albo ty nie czytasz ze zrozumieniem. Napisałem "Silver IV (zbanowane)" i podczas tego bana spadłem z silver I

BRAK

Opublikowano

Gragas oraz Lich Bane

Czy ty mażysz o Silverze? ;(

Pozdro pro elo playerze jak nie ogarniasz co ten item daje to nie korensponduj.

LichBane ogólnie jak dla mnie b.dobry item dla apc każdy powinien go mieć np. taka lux

Lichbane zadajemy dmg nawet przy W i to jakies 600dmg z samego basica co kilka sekund. Bardzo potezny item w late...

A Gragas ma dasha odrzut z ulta wiec czemu niby nie robic mu lichbane? Pozdro... Każdy jest zwolennikiem czego innego ale ja robie lichbane dla kazdego apc zasiegowego jak i np dla morde czy też gragasa właśnie..

Opublikowano

LichBane ogólnie jak dla mnie b.dobry item dla apc każdy powinien go mieć np. taka lux

Lichbane zadajemy dmg nawet przy W i to jakies 600dmg z samego basica co kilka sekund. Bardzo potezny item w late...

A Gragas ma dasha odrzut z ulta wiec czemu niby nie robic mu lichbane? Pozdro... Każdy jest zwolennikiem czego innego ale ja robie lichbane dla kazdego apc zasiegowego jak i np dla morde czy też gragasa właśnie..

tak na first item op w chuj beka z ciebie wypowiadasz sie a chuja wiesz.. lich bane < maska np

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

tak na first item op w chuj beka z ciebie wypowiadasz sie a chuja wiesz.. lich bane < maska np

Silver pro elo playsy

Czytaj uważnie smurfie z bronzu5 że lichbane jest op w late.

Czytaj ze zrozumieniem geniuszu. Zadaj więcej burstu z maską niż z lichbanem np na kayle serdecznie pozdrawiam.

Opublikowano

Silver pro elo playsy

Czytaj uważnie smurfie z bronzu5 że lichbane jest op w late.

Czytaj ze zrozumieniem geniuszu. Zadaj więcej burstu z maską niż z lichbanem np na kayle serdecznie pozdrawiam.

nie chce nic mowic ale to ty masz runy z kregu 2

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Nie wolisz się teraz trochę pobawić niż wbijać dywizje? Dostajesz x2 mniej mmr do sezonu 4 niż normalnie

kto ci to powiedział lol, i tak nie resetują mmr

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Lich Bane na Lux, która jest postacią napierdalającą z kilometrów? Nią masz się nie zbliżać nawet do przeciwnika, zanim ten AA walniesz to już będziesz martwy. Za to na Gragasa jak najbardziej Lich Bane.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...